ADVIES OP MAAT

Contactlenzen

Goed zicht

Contactlenzen voor (bijna) ieder oog​

Nederland staat behoorlijk hoog in het lijstje van aantal contactlensdragers per inwoner. Logisch want we hebben een zeer geavanceerde industrie en high-end meetapparatuur ontwikkeld in Nederland. Hierdoor kunnen we op bijna ieder oog succesvol contactlenzen aanmeten. Met de meest moderne materialen garanderen we genoeg zuurstof voor de ogen en langdurig comfort. Dit gaat niet vanzelf: Uitgekiende materialen en vloeistoffen die in een slim samenspel werken zorgen voor acceptatie van zo’n gek groot lensje op het oog. Wij leveren 4 soorten lenzen: Zachte maand en daglenzen en vormstabiele (harde) dagelijkse en nachtlenzen

Daglenzen & Maandlenzen

Veilig, veilig en nog eens veilig​

Daglenzen:

Door iedere dag een nieuw paar lenzen in te zetten geeft u vervuiling, bacteriën en virussen geen kans. Lenshouders en vloeistoffen zijn verleden tijd. En de kosten: Die zijn de afgelopen jaren sterk gedaald waardoor het nog maar (vanaf)€ 1,13 per dag hoeft te kosten om scherp te kijken. Natuurlijk zijn daglenzen superhandig bij het sporten. Geen beperking in het zien en geen beslagen en verbogen bril. Ook bij het skiën is het ideaal in combinatie met een sport zonnebril en goggle.

Meest afgewogen keuze​

Maandlenzen:

Maandlenzen zijn de voordeligere keuze en bieden veel mogelijkheden. Alle sterktes, ook hoge cilinder en multifocaal, kunnen gemaakt worden in de meest moderne materialen. Overdag haalt u de lenzen uit de houder en plaatst ze direct op de ogen. Aan het einde van de avond plaatst u de lenzen terug in de houder en vult deze met verse contactlenzenvloeistof. Na uiterlijk dertig keer dragen neemt u nieuwe lenzen uit uw voorraad. U draagt al maandlenzen vanaf € 0,71 per dag.

De voordeligste keuze​

Vormstabiele lenzen:

De hardere soort contactlens geeft een uitmuntende gezichtsscherpte. Ook kunnen complexe vormen gemaakt worden voor iets onregelmatige hoornvliezen. Multifocale lenzen zijn het meest succesvol bij deze vormstabiele contactlenzen. Wel is het wennen wat lastiger en is het systeem wat gevoeliger voor stof. U draagt al vormstabiele lenzen vanaf € 0,65 per dag.

Tevreden klanten

Voor ons is het heel belangrijk om te horen als u verbeterpunten ziet. Natuurlijk is het ook heel fijn om te horen wanneer u tevreden bent. Hiernaast enkele quotes van tevreden kanten.

Onze merken

Een greep uit onze kwalitatieve merken brillen & zonnebrillen