WIE ZIJN WIJ

De Opticien Spakenburg

Wij, Jordi & Jacintha, zijn per 1 december 2023 de nieuwe eigenaren van De Opticien Spakenburg. Wij staan klaar om u te verwelkomen met een frisse dosis enthousiasme en een diepgaande toewijding aan klantbeleving en service.

Natuurlijk helpen we u ook graag wanneer de bril niet bij ons vandaan komt of wanneer u een second opinion wilt. Draagt u contactlenzen die u online aangeschaft heeft? Ook dan staat de deur voor u open voor een vakkundige contactlenscontrole. Alles voor uw ogen!

WELKOM BIj

Namens de eigenaren van De Opticien Spakenburg

Onze winkel ligt tussen de restaurants aan het Spuiplein, waar ’s zomers de terrassen gezellig vol zijn en in de winter de markt gehouden wordt. Op een steenworp afstand ligt de oude haven met de authentieke Botterschepen.

Als optometristen doen wij vakkundige oogmetingen en oogonderzoeken en werken we nauw samen met huis-en oogartsen. Ook meten we alle soorten contactlenzen aan. Wij voeren een breed assortiment dames-, heren-, en kinderbrillen. In Spakenburg staan we bekend om onze uitgebreide en altijd actuele collectie zonnebrillen. Natuurlijk leveren we een uitstekende service als het gaat om het afpassen en onderhoud van de geleverde brillen.

VOOR IEDEREEN EEN OPLOSSING

Onze producten en diensten

Onze collectie wordt met zorg samengesteld uit het enorme aanbod dat er voorhanden is. We selecteren streng op kwaliteit, draagbaarheid en actualiteit. Natuurlijk volgen we de vernieuwingen op de voet. Door ons goed te informeren weten we wat de voorlopers, trend en mode zijn. Zo kunnen we u goed adviseren wat het beste bij u en uw glassterkte past. Wanneer het gaat om de zorg rond uw ogen hebben wij veel te bieden: Optometrie, contactlenzen en een vakkundige oogmeting.

Opticien-Heren-GermanoGambini-3
Brillen

Bijzonder eigenlijk dat een zo bepalende vorm in ons gezicht zo weinig gewisseld wordt. Gemiddeld in Nederland een per 3,8 jaar. Laat zien wie u bent en kies een stijl die aansluit bij uw karakter. 

Onze altijd actuele monturencollectie bestaat voornamelijk uit opkomende bijzondere merken zoals Woodys, Tree Spectacles, Vasuma, LaFont, MarkusT, Kinto, Paul & Joe, etc.
Deze vullen we aan met de bekendere modehuismerken zoals Dolce & Gabanna, Prada, LiuJo, Carven, etc.

Opticien-Kids-BBIG-1
Zonnebrillen
De Opticien Spakenburg besteedt veel aandacht aan de zonnebrillencollectie. Door vroeg in te kopen hebben we snel de nieuwste modellen op voorraad. Ook verversen we de collectie per seizoen dankzij de goede afspraken met onze leveranciers. Wij voeren op dit moment de volgende collecties: Cloé, Dolce & Gabanna, Gucci, LaFont, LiuJo, Max Mara, Porsche Design, Prada, Serengeti, Ray Ban, Sentus, Woodys.
Opticien-Zonnebrillen-DolceGabbana-3
Kinderen: brillen, lenzen en myopie management
Kinderogen, lenzen en brillen is een vak apart. Monturen moeten sterk, stoer en lief zijn en de juiste maat hebben. Maar wist u dat de ogen van kinderen tot +/-18 jaar nog volop in de groei zijn én dat ogen te lang kunnen groeien in sommige gevallen. Dat kan leiden tot risicovolle hoge min-sterkte.  Die groei beheersbaar houden heet Myopie management.
Boy sitting while undergoing an eye test with phoropter in the clinic
Oogmeting

Een goede oogmeting is de start van uw oogcorrectie. Of het nu gaat om de brillenglazen, contactlenzen of het verdere optometrische onderzoek.

Lees verder als u meer wilt weten over hoe een oogmeting werkt.

Opticien-Kids-Vingino-1
Optometrie

Waar optiek stopt gaat optometrie verder. Optometristen onderzoeken de ogen en vinden uit of er misschien medische zaken spelen.

Contactlenzen

Contactlenzen zijn beschikbaar in alle mogelijke vormen, materialen en maten. Natuurlijk de zachte en vormstabiele lenzen maar ook dag-, maand- of jaarlenzen. Wat dacht u van nachtlenzen of mini-scleraal.

Tevreden klanten

Voor ons is het heel belangrijk om te horen als u verbeterpunten ziet. Natuurlijk is het ook heel fijn om te horen wanneer u tevreden bent. Hiernaast enkele quotes van tevreden kanten.

Onze merken

Een greep uit onze kwalitatieve merken brillen & zonnebrillen